Menu

اخبار

اخبار

برگزیدگان «کنگره بین‌المللی رویان» و «جشنواره بین‌المللی رویان»
 

برگزیدگان «کنگره بین‌المللی رویان» و «جشنواره بین‌المللی رویان»

بیست و چهارمین کنگره بین‌المللی پزشکی تولیدمثل و نوزدهمین کنگره فناوری سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی رویان، با حضور روح الله دهقانی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری و در محل سالن همایش‌های پژوهشگاه رویان برگزار شد.
جمعه، 10 شهریور 1402 | Article Rating

بیست و چهارمین کنگره بین‌المللی پزشکی تولیدمثل (24rd Congress on Reproductive Biomedicine) و نوزدهمین کنگره فناوری سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی (19th Stem Cell Biology & Technology) رویان،  سه‌شنبه 07 شهریور 1402 در محل سالن همایش‌های پژوهشگاه رویان آغاز به کارکرد و تا روز جمعه، 10 شهریورماه ادامه داشت. هجدهمین سمینار پرستاری و مامایی نیز طی روزهای پنج شنبه و جمعه 09 و 10 شهریورماه برگزار شد.

همزمان با برگزاری بیست و چهارمین کنگره بین‌المللی رویان، از برگزیدگان بیست‌ و دومین جشنواره علمی – تحقیقاتی رویان نیز با حضور جمعی از مسئولان تقدیر  شد.

به دنبال اجرای موفقیت‌آمیز فرایند جدید جشنواره در سال گذشته، در سال 1402 نیز نامزدهایی از دانشمندان جوان و مؤثر ایرانی توسط گروه‌های علمی جشنواره با انتخاب و پس از تکمیل فرایند داوری، نهایتاً در سه حوزه فعالیت پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی شامل علوم تولیدمثل، زیست‌شناسی و فناوری‌های سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی، زیست‌فناوری، سه دانشمند جوان برگزیده معرفی‌شده و در مراسم افتتاحیه کنگره بین‌المللی رویان در تاریخ هفتم شهریورماه 1402 در پژوهشگاه رویان موردتقدیر قرار گرفتند.

همچنین کمیته علمی این جشنواره برای سال 1402 از دانشمندان پیشکسوت کشور در سه حوزه مربوط به فعالیت‌های پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی تقدیر کرد.

 اساتید برجسته ایرانی:

در جشنواره بیست و دوم، و در راستای تقدیر از دانشمندان پیشکسوت و بنام ایرانی در حوزه‌های فعالیت پژوهشگاه رویان یعنی پزشکی تولیدمثل، بیوتکنولوژی و سلول‌های بنیادی، کمیته علمی جشنواره از اساتید بزرگ و برجسته جناب آقای پروفسور عباس افلاطونیان، جناب آقای پروفسور فریدون مهبودی و جناب آقای پروفسور سید علی ملک حسینی تقدیر کرد.

پروفسور عباس افلاطونیان (پیشکسوت حوزه پزشکی تولیدمثل)

پروفسور عباس افلاطونیان متخصص زنان و زایمان و مؤسس یکی از بزرگ‌ترین مراکز ناباروری کشور و پایه‌گذار بیمارستان افلاطونیان بم می‌باشد. ایشان در سال 1362 زایشگاه مهدیه را راه‌اندازی و سپس بیمارستان افلاطونیان بم را پایه‌گذاری نمود که در خدمت بیماران شهرستان بم بوده و خصوصاً در زلزله دی‌ماه سال 1382 بم نقش حیاتی در خدمت‌رسانی به مردم مصیبت دیده بم ایفا نمود. ایشان در سال ۱۳۶۲ با سمت هیئت‌علمی در دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد مشغول و درجه علمی فلوشیپ نازایی را در سال ۱۳۷1 از دانشگاه علوم پزشکی یزد دریافت نمود. از افتخارات ایشان می‌توان به ریاست بیمارستان افشار یزد از سال ۱۳۶۷ لغایت ۱۳۶۹، پژوهشگر نمونه جشنواره تحقیقاتی رازی با طرح “بررسی میزان موفقیت لقاح خارج از رحمی در زوج‌های نابارور” و راه‌اندازی اولین مرکز IVF ایران در دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در سال ۱۳۶۸ اشاره نمود.

پروفسور سید علی ملک حسینی (پیشکسوت حوزه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی، پیوند)

 

پروفسور سید علی ملک‌حسینی جراح و عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز است که نخستین پیوند کبد در ایران از فرد زنده به زنده را انجام داده و به‌عنوان پدر پیوند کبد در ایران شناخته می‌شود.

پروفسور ملک‌حسینی انجام‌شده نخستین پیوند کبد در ایران، نخستین پیوند کبد از فرد زنده به فرد زنده در ایران و نخستین پیوند از یک کبد به دو نفر و همچنین بنیان‌گذار بخش پیوند اعضا بیمارستان نمازی شیراز و بیمارستان پیوند اعضا ابوعلی سینا است. او در سپتامبر ۲۰۲۰ جایزه انجمن جهانی پیوند اعضا را به دلیل تأثیر شگرف در پیشرفت دانش پیوند دریافت کرد.  وی همچنین از چهره‌های ماندگار و یکی از برگزیدگان دومین دوره جایزه علمی علامه طباطبایی بنیاد ملی نخبگان در سال ۱۳۹۱ می‌باشند.

پروفسور فریدون مهبودی (پیشکسوت حوزه زیست‌فناوری)

پروفسور فریدون مهبودی مدرک دکترای تخصصی خود را در رشته ایمونولوژی از دانشگاه نیوجرسی آمریکا در سال 1372 دریافت کرد. وی استاد مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی انیستیتو پاستور ایران، رئیس شبکه بیوتکنولوژی پزشکی کشور، دبیر و عضو بورد بیوتکنولوژی و پزشکی مولکولی وزارت بهداشت طی سه دوره بوده است. پروفسور مهبودی عضو شبکه منطقه‌ای ژنتیک و بیوتکنولوژی، نویسنده 3 کتاب در حوزه سیاستگذاری بیوتکنولوژی، موسس شرکت تحقیقاتی و تولیدی سیناژن و گروه دارویی سینا‍ژن با بیش از 4000 نیروی انسانی شاغل است. از اقدامات ارزنده اشان می‌توان به پایه‌گذاری بیش از 30 شرکت بیوتکنولوژی در ایران، تأسیس اولین شتابدهنده حوزه بیوتکنولوژی کشور با نام پرسیس ژن و همچنین تأسیس شتابدهنده سلامت الکترونیک کارا (eHealth) اشاره کرد.

دانشمندان جوان ایرانی برگزیده:

در جشنوراه بیست و دوم، همچنین نامزدهایی از دانشمندان جوان و مؤثر ایرانی توسط گروه های علمی جشنواره انتخاب و پس از داوری‌های تکمیلی نهایتا سه دانشمندان جوان برگزیده به شرح ذیل معرفی شدند:

دکتر امیر فتاحی (برنده ملّی گروه علوم تولیدمثل)

دکتر امیر فتاحی، استادیار بیوشیمی بالینی در گروه بیولوژی تولیدمثل، دانشکده علوم نوین پزشکی، مرکز تحقیقات سلامت باروری زنان، پژوهشکده علوم بالینی دانشگاه علوم پزشکی تبریز است که مدرک کارشناسی ارشد خود را در سال 1392 در رشته تحصیلی بیوشیمی بالینی از دانشگاه علوم پزشکی همدان دریافت کرد. وی در سال 1397 دکترای تخصصی خود را در رشته بیوشیمی بالینی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز به پایان رساند. دکتر امیر فتاحی طی سال‌های 1396 و 1397 دوره فلوشیپی در زمینه جنین‌شناسی در دانشگاه ارلانگن در آلمان را به پایان رساند. وی بیش از 76 مقاله در نشریات علمی معتبر منتشر کرده است. علایق تحقیقاتی او بیشتر بر مسیرهای سیگنال دهی در لانه گزینی جنین، پزشکی بازساختی تولید مثل، گامت های مشتق شده در شرایط آزمایشگاهی، اصول مولکولی و ژنتیکی ناباروری متمرکز است. اچ ایندکس دکتر امیر فتاحی با 1061 استناد، عدد 18 می باشد.

دکتر سیداحسان اندرامی (برنده ملّی گروه زیست شناسی و فناوری های سلول¬های بنیادی و پزشکی بازساختی)

دکتر سیداحسان اندرامی استادیار زیست فناوری پزشکی در گروه زیست فناوری پزشکی، دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی، مرکز تحقیقات بیولوژی سلولی و مولکولی، پژوهشکده هموگلوبینوپاتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران است. او در سال 1387 مدرک کارشناسی خود را در رشته علوم آزمایشگاهی از دانشگاه علوم پزشکی یزد دریافت کرد. سپس کارشناسی ارشد و دکتری خود را به ترتیب در سال های 1390 و 1396 در رشته نانوفناوری پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی زنجان اخذ نمود. وی بیش از 76 مقاله در نشریات علمی معتبر منتشر کرده است. علایق تحقیقاتی او بیشتر بر سلول درمانی، ژن درمانی، مهندسی بافت، زیست شناسی سلول های بنیادی، MicroRNA و siRNA در تمایز، سرطان، ژنتیک مولکولی سرطان متمرکز است. اچ ایندکس دکتر سید احسان اندرامی با 1226 استناد، عدد 25 می باشد.

دکتر اسماعیل میرزایی (برنده ملّی گروه زیست فناوری)

دکتر اسماعیل میرزایی دانشیار نانوفناوری پزشکی در گروه نانو فناوری پزشکی، دانشکده علوم و فناوری‌های نوین پزشکی، مرکز تحقیقات نانوفناوری درعلوم زیستی و پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی شیراز است. وی مدرک کارشناسی خود را در رشته تغذیه در سال1387 از دانشگاه علوم پزشکی شیراز دریافت کرد و سپس کارشناسی ارشد و دکتری خود را به ترتیب در سال های 1389 و 1394 در رشته نانوفناوری پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی تهران اخذ نمود. دکتر میرزایی در بیش از 34 پایان نامه تکمیل شده در مقاطع مختلف به راهنمایی دانشجویان پرداخته است و موفق به کسب مقام اول در مسابقات نانوفناوری از ستاد توسعه فناوری نانو شده است. وی بیش از 49 مقاله در مجلات علمی مختلف به چاپ رسانده‌است.  اچ ایندکس دکتر اسماعیل میرزایی با 967 استناد، عدد 20 می باشد.

پایان مطلب/

تصاویر
  • برگزیدگان «کنگره بین‌المللی رویان» و «جشنواره بین‌المللی رویان»
  • برگزیدگان «کنگره بین‌المللی رویان» و «جشنواره بین‌المللی رویان»
  • برگزیدگان «کنگره بین‌المللی رویان» و «جشنواره بین‌المللی رویان»
  • برگزیدگان «کنگره بین‌المللی رویان» و «جشنواره بین‌المللی رویان»
ثبت امتیاز
نظر جدید
تنها کاربران ثبت نام کرده مجاز به ارسال نظر می باشند.