ساعات کاری بانک خون بندناف رویان در ایام نوروز 1403
شرکت فناوری بن یاخته های رویان در ایام تعطیلات نوروز 1403 به متقاضیان ذخیره سازی سلول های بنیادی خون بندناف خدمات دهی خواهد کرد.
به گزارش روابط عمومی، در روزهای یکم تا چهارم فروردین ماه سال1403 خدمات دهی به متقاضیان عقد قرارداد ذخیره سازی خون بندناف فقط به صورت اینترنتی و برای موارد اورژانسی فعال خواهد بود.
این مرکز با پشتیبانی 24 ساعته از خانواده هایی که قرارداد ذخیره سازی سلول های بنیادی خون بندناف فرزندشان را منعقد کرده اند، پاسخگوی موارد اورژانسی است.
همچنین از 5 تا 9 فروردین، متقاضیان محترم به صورت حضوری و اینترنتی از ساعت 7.30 الی 13.30 می توانند از خدمات بانک خون بندناف رویان بهره مند شوند.
ساعت کاری واحد پذیرش بانک خون بندناف رویان در روزهای پنج شنبه ایام سال 7:30 الی 12.30 است.
برای ثبت نام اینترنتی ذخیره سازی خون بندناف به سایت www.rsct.ir مراجعه فرمایید.
برای ارتباط با واحد ارتباط با مشتری با شماره 27635000-021 تماس بگیرید.
خون بندناف چیست؟
خون موجود در بندناف جدا شده از نوزادان در بدو تولد، همچنان به عنوان ضمائم اضافی زایمانی در نظر گرفته میشود، اما در واقع حاوی کلیه سلولهای خونی و از همه مهمتر درصد قابل ملاحظهای از سلولهای بنیادی خونساز است که آن را بسیار ارزشمند میسازد. کاربردهای درمانی و پزشکی این سلولها با سرعت زیادی در حال گسترش است. از آنجایی که این سلولها به بدن در بازسازی بافتها و سیستمها کمک میکنند، خون بندناف امروزه به عنوان یک عنصر احیاءکننده نیز شناخته میشود.
کاربرد درمانی خون بندناف
بیش از سه دهه از پیوند اولین خون بندناف برای درمان کودک مبتلا به کمخونی فانکونی میگذرد. در عصر حاضر از خون بندناف برای درمان بسیاری از بیماریهای بدخیم مانند اختلالات خونی، نقص سیستم ایمنی، بیماریهای متابولیک و برخی از سرطانها استفاده میشود. تحقیقات پژوهشگران این حوزه، نویدبخش آیندهای است که استفاده از سلولهای خون بندناف فراتر از تصورها خواهد رفت و امید میرود با سیر افزایشی مطالعات کارآزمایی بالینی در سراسر دنیا، برای درمان بیماریهایی مانند فلج مغزی، سکته مغزی، دیابت و اوتیسم کارایی خواهد داشت و افقهای کاربردی فراوانتری برای استفاده از این سلولها گشوده شود.
فواید ذخیرهسازی سلولهای بنیادی خون بندناف
فرصت ذخیرهسازی سلولهای بنیادی خون بندناف، فقط یک بار در زندگی پیش میآید و در صورت ذخیرهسازی و نیاز افراد، به مدت بیش از ٢٠ سال قابل دسترسی هستند. پیشرفتهای زیادی در شناخت زیستشناسی سلولهای بنیادی خونساز انجام گرفته و پیوند این سلولها برای درمان برخی بیماریها امیدبخش بوده است. سلولهای بنیادی خون بندناف سازگاری بافتی بیشتری دارند؛ بدین معنا که احتمال رد پیوند سلولی توسط فرد گیرنده پیوند، کمتر است و همچنین هنگام پیوند به ندرت ناقل بیماریهای عفونی خواهند بود. سلولهای بنیادی خون بندناف توانایی عبور از سد خونی و مغزی را دارند. این سلولها میتوانند به سلولهای عصبی و سایر سلولهای مغزی نیز تبدیل شوند؛ بنابراین ممکن است در درمان برخی از اختلالات مغزی مؤثر باشند. این در حالی است که جمعآوری، پردازش و ذخیرهسازی این سلولها ایمن و کاملاً بدون درد و عارضه برای کودک و مادر است.
پایان مطلب/